Τρίτη, 2 Ιουνίου 2009

10 πραγματα που ή με φρικάρουν ή με τρομάζουν ή με αηδιάζουν

Πω πω μπήκε Ιούνιος και ακόμα δεν έγραψα κάτι της προκοπής, και επειδή δεν σκοπεύω ούτε και σήμερα ορίστε μια λίστα με πράγματα που ή με φρικάρουν ή με τρομάζουν ή με αηδιάζουν:
1. Οι κλόουν και οι μαριονέτες
2. Οι σγουρές απεριποίητες τρίχες, όπως πχ σε μακριά γένια, σε θαμνώδες εφήβαιο, σε μαλλί ράστα σφηκοφωλιά
3. Ο Καμπουράκης, δεν ξέρω όταν τον βλέπω φρικάρω... μου θυμίζει την πλειονότητα των αντιπαθητικών αρσενικών: μετριούτσικοι ασχημούληδες γεματούληδες με Oversized αυτοπεποίθηση που περιμένουν να τους κοιτάξει η σούπερ ντουπερ γκόμενα, Πρότυπο άντρα που διαιωνίζεται από την ελληνική τιβι (βλεπε Εισαι το ταίρι μου, ευτυχισμένοι μαζί, Λούφα και παραλλαγή, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, διαφημίσεις τυριών μπύρας αναψυκτικών αυτοκίνητων κτλ)
4. Οι τσαμπουκαλεμένες αναρχοκομμουνιστριες και οι αριστεροεναλλακτικές...Αλλά και οι σουπερ-φιλόδοξες-ξανθιες-στελεχη- πολυεθνικών Μπρρρ....
5. Οι γυναίκες-ονειρωξη τύπου Σάσα Μπαστα, Όλγα Φαρμάκη, Ιωάννα Λίλη
6. Οι κατσαρίδες
7. Οι μπάτσοι στους δρόμους, όχι οι αστυνομικοί.. οι μπάτσοι, οι μπατσοφατσες, το μπατσοβλέμμα που σε κόβει από πάνω μέχρι κάτω λες και είσαι η ξαδέρφη του Κουφοντίνα.
8. Οι λιγούρηδες
9. Οι ηλικιωμένοι στα αστικά-μπορούν να σου δημιουργήσουν ενοχές για τα χίλια μύρια, από το ότι κάθεσαι σε καρέκλα( ναι ρε δούλευα 8 ωρες σερί!) που στέκεσαι στο διάδρομο, που άνοιξες το παράθυρο, που είσαι νέος που αναπνέεις που που που ....
10. Οι κατίνες-μαμάδες
Αχ λίστες... Η ευκολη λύση του Blogger που βαριέται...χαχαχαχα
Αυτά,Α και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στις Ευροεκλογές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: