Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009

My life is average


'Οπως κάθε καμμένος που σέβεται τον εαυτό του έτσι και εγώ τρελαίνομαι για INternet memes! Από τα Lolcats και τα Hotdogs μεχρι τα βιντεάκια με ζώα και νήπια, εθιστικά παιχνίδια, site με αποκαλύψεις, fail-φωτογραφιες κτλ, υπάρχουν τόσα πολλά πραγματα που σε βοηθούν να χάνεις τον καιρό σου!
Η καινούργια μου ανακάλυψη είναι το http://mylifeisaverage.com/ στο οποίο απλοί άνθρωποι ποστάρουν προτάσεις με τον ενθουσιασμό τους για καθημερίνα πράγματα που τους συμβαίνουν τα οποία ναι μεν ειναι φυσιολόγικα-μέτρια αλλά τους προκαλουν εντύπωση. Πίσω από κάθε average ιστορία υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που θα ταυτιστούν με αυτή! Προσωπικά εχω γελάσει και έχω σκεφτεί "Α και σε μένα έχει συμβει κατι ανάλογο" αρκετές φορές! Το concept ειναι παρόμοιο νε αυτό του One sentence- http://www.onesentence.org/ στο οποίο αφηγείσαι μια ιστορία σε μια πρόταση...

Καποιες επιτυχημένες "μετριες" εμπειρίες:

Today, my phone had low batteries and started vibrating every 5 minutes to remind me. Every time it vibrated, I got excited and checked to see if someone texted me. No one texted me. MLIA

Today, I was in a crowded place and was really bored so I decided to see if anyone could read my mind. I thought "if you can hear this, cough twice." Two people coughed twice. I was scared. MLIA.

While walking in the mall I saw two black guys nod to each other and continue on their way. As one of them passed me I decided to nod as well. He nodded back. I felt accepted. MLIA

Today, while taking a shower I noticed that my shampoo bottle said "For frizzy, dry, unmanageable hair." I felt insulted, but used it anyway. MLIA.

ναι μπορώ πια να πω με σιγουρια και εγώ ότι My life is average, and kind pathetic too. Αλλα μ'αρέσει να κολυμπώ στον ωκεανό της μετριότητας με τα υπόλοιπα χαρούμενα μέτρια ψαράκια...!
Επισης τσεκάρετε και το http://awkwardfamilyphotos.com/

Και τώρα που το θυμήθηκα, στο Alter δέιχνει βιντεοκλίπ με τα "ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ" να τραγουδάνε το πασίγνωστο άσμα "και όλο κλάινε τα καβουράκια στου γυαλού τα βοτσαλάκια κτλ κτλ". 'Ελεος βάζουν τα παιδάκια να τραγούδουν ένα τραγούδι στο οποίο η απονη μάνα καβουρίνα παρατάει τα παιδιά της για να τρέχει βόλτες με τον γκόμενο? γιατί αυτό ακριβώς λέει το τραγούδι! Οταν τα 6χρονα το τράγουδουν-λέμε τώρα τραγουδούν- συνειδητοποιούν τι λένε?
Ασε που μου τι δίνουν και τα μικρομέγαλα κοριτσάκια που χοροπηδουν και χορεύουν και κουνουν με νοημα και νάζι το κεφάλι και χαίρονται οι γονεί με το "ταλέντο" του παιδιού τους! και το επιδεικνύουν και σε συγγενείς και φίλους... Τι να τους πεις? ότι το μούλικο τους έχει το ιδιο ταλέντο στο να τσιρίζει και να χοροπηδάει με όλα τα νηπια στην ίδια ηλικία? Anyway αρκετα με τη γκρίνια, σας ευχομαι καλό κάψιμο με τα site αναγνωστες μου! και εσας τους 4-5 tops που με διαβαζετε!

ΥΓ:Ξερω ότι δε βάζω τόνους, αλλα έχει κολλήσει ο έλεγχος ορθογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: